Seznamte se s kulturními odlišnostmi z různých koutů světa! Ať chcete pohladit svoji duši nebo žaludek stačí si vybrat z nabídky workshopů, díky kterým zapomenete na všední problémy a oprostíte se od stresu.

Netradiční workshopy a kurzy

Jazyková škola Light Point nezahálí ani na konci roku a přináší celou škálu kurzů, které vás obohatí o poznání kulturních odlišností a zasvětí do světa jazyků jinak, než jste zvyklí.
Největší část nabídky společnosti Light Point tvoří jazykové kurzy pro děti i dospělé. Znalost alespoň jednoho cizího jazyka je bez pochyb nejen nezbytností, ale nutností. Je však znalost cizího jazyka to jediné co potřebujeme znát k pochopení cizí kultury? Obejdeme se v zahraničí jen se znalostí cizího jazyka?

Netradiční kurzy a workshopy
Jazyková škola Light Point vás seznámí s kulturními odlišnostmi z různých koutů světa! Vydejte se s námi na dálný východ do země vycházejícího slunce, nebo do Izraele na košer jídlo. Dozvíte se o jednotlivých zemích spoustu zajímavostí, díky rodilým mluvčím se dozvíte o kulturních odlišnostech a nasajete atmosféru dané země, aniž byste museli vycestovat.
Chcete ochutnat japonské tradiční jídlo sushi nebo se naučit připravit obědovou krabičku Obentó? Kulinářské workshopy jsou zde pro Vás a budou okořeněny i dalšími workshopy, které rozhodně jinde nenajdete.
Pro ty z Vás, kteří chcete pohladit svoji duši více, než žaludek jsme připravili bohatou nabídku workshopů, díky kterým zapomenete na všední problémy a oprostíte se od stresu. Umění kaligrafie vás zavede do tajů japonských mistrů, dozvíte se, jak významnou roli hraje kaligrafie v Asii, a vyrobíte si vlastní dekoraci do bytu na rýžovém papíru.

Netradiční kurzy a workshopy
Květinová siesta je určena nejen ženám, ale pro každého kdo se rád obklopuje květinami. Vyrobíme si společně originální a nápaditou dekoraci do domu, která dotvoří příjemnou atmosféru vaší domácnosti a oslní vaše přátele. Nebude chybět ani pěkně uvázaná kytička pro vaši drahou polovičku.
Chcete se dozvědět více o japonské módě a doplňcích? Nenechte si ujít workshop Kanzaši, ve kterém si vyrobíte dekoraci do vlasů v japonském tradičním stylu s užitím moderních materiálů, které vkusně doladí vaši image. Kimono workshop je spojen s přednáškou o japonských módních trendech, praktickou ukázkou oblékání kimon a nebude chybět ani památní fotografie v kimonu.
Aby byla naše nabídka workshopů kompletní, nebude chybět ani jazyková animace! Jazyková animace vám pomůže odbourat bariéry při komunikaci a poznáte nové způsoby jak komunikovat v odlišném kulturním prostředí. Naučte se s námi jazyk a rozviňte své kreativní „já“!

Pokud se chcete dozvědět více o netradičních kurzech a workshopech jazykové školy Light Point navštivte naši kompletní nabídku ZDE.