V pátek můžeme vidět první jiskřičky štěstí v očích našich nejmenších při rozsvěcení vánočního stromu a už v neděli zapálíme první svíčku na našem adventním věnci.

Vánoce

Vánoce se kvapem blíží a Vy přemýšlíte, jaký dárek dáte Vašim blízkým letos? Už nechcete dávat jako každý rok ponožky, křížovky, papuče, svetr se sobem a vitamíny na klouby?
Chcete být letos u vašeho vánočního stromečku Vy skutečně originální a připravit Vašim blízkým DÁREK, který konečně nebude ležet na dně skříně? Zkusili jste popřemýšlet, kolik času Vám zabere jen pouhé vymýšlení takového dárku? A proč se za něj neodměnit taky a neužít si dárek společně? O nevšední zážitek se podělte s Vašimi blízkými a ještě ušetřete!

Rodinná sleva 3+1 zdarma je tu právě pro Vás!


Týdenní dovolená možná nebude to, pro co bude plesat srdce Vaší peněženky, ale přeneste se do dálek během víkendového večera a na vlastní kůži vyzkoušejte chuť a vůni orientu s indickou nebo izraelskou kuchyní.
[two_nineth]
Indická kuchyně
[/two_nineth]
[two_nineth]
šakšuka
[/two_nineth]
[two_nineth_last]
falafel
[/two_nineth_last]
Opravdu si myslíte, že je Japonsko a jeho kultura tak vzdálené? Japonská kultura je Vám nyní blíž než jste si doposud tušili. Už Vás neláká kurz sushi? Vyzkoušejte obentó. Hieroglify, runové písmo… Objevte tajemnou krásu mystických znaků kaligrafie a probuďte v sobě umění dávných mistrů a prožijte neopakovatelné chvíle.
[two_nineth]
Kurz SUSHI
[/two_nineth]
[two_nineth]
obento
[/two_nineth]
[two_nineth_last]
Japonská kaligrafie
[/two_nineth_last]

Japonské pochutiny
Nevíte, čím potěšit svého miláčka? Dopřejte mu nedělní odpolední siestu, kde zrelaxuje u výborného čaje a japonské cukrovinky a čas může strávit se svými přáteli. Domů se vrátí jako vyměněný a přesto stále váš.

 
 
 
 

Chcete udělat radost Vaší dceři, tetě, mamince či babičce? Nebo chcete hodit za hlavu všední starosti a soustředit se na krásu vlastnoručně vyrobené kanzashi?

 

 

 

Jazyková škola Light Point vám nabízí širokou škálu zajímavých kurzů. Vybírat můžete z celé nabídky zajímavých kurzů, které naleznete na našich stránkách. Pro vaši rodinu i přátele vám vystavíme dárkové poukazy, které potěší obdarovaného.

Tímto vám přejeme příjemné prožití adventních svátků a těšíme se na vaši přízeň v roce 2014!