Letní jazykové kurzy v zahradě pod korunami japonských javorů každoročně přiláká řadu studentů do jazykové školy Light Point. Léto 2015 bude opět nabyté jazykovými kurzy pro malé i velké lingvisty!

Výuka v japonské zahraděVýuka v japonské zahradě

Akreditovaná jazyková škola Light Point má mnoho předností, mezi které rozhodně patří kvalifikovaní čeští a zahraniční lektoři a krásné venkovní prostory. Studium během letních prázdnin je tak pro každého studenta nejen obohacující po jazykové stránce, ale i kulturním zážitkem.

Letní jazykové kurzy probíhají za hezkého počasí v japonské zahradě v Brně – Černovicích.

Pořádáme jazykové kurzy pro děti formou příměstských táborů.

Pro dospělé připravujeme týdenní intenzivní kurzy v rozsahu 20 – 30 vyučovacích hodin, které probíhají v dopoledních a odpoledních hodinách. Čas se odvíjí od potřeb přihlášených studentů. Výuku nabízíme pro všechny pokročilosti od úplných začátečníků až po pokročilé.

Pro „workoholiky“ máme variantu měsíčních a dvouměsíčních intenzivních kurzů, které probíhají ve večerních hodinách 🙂 Časový harmonogram bude přizpůsoben potřebám přihlášených studentů. Výuka je v rozsahu 2 x 2 vyučovací hodiny za týden.

Letní jazykové kurzy 2015:

V případě, že vás zaujaly letní příměstské tábory pro děti v angličtině, doporučujeme navštívit naše webové stránky Hocus & Lotus, kde se dozvíte více informací. Příměstské tábory jsou určeny dětem ve věku od 3 do 10 let a jsou vedeny pouze v anglickém jazyce!

Těšíme se na léto s vámi!

Vaše jazyková škola Light Point