Setkání fanoušků japonského animovaného filmu ANIME a japonského komiksu MANGA se uskuteční první květnový víkend v Brně. Jazyková škola Light Point vás opět zasvětí do tajů umění japonské kaligrafie!

banner_transparent

Registrace na ANIMEFEST byla spuštěna 8.března 2015 a cena vstupného je již třetím rokem bez změny. Můžete se těšit z prostor, které budou o 250m2 větší než v loňském roce. Počet účastníků je omezen na 3200 osob! Doporučujeme tedy všem fanouškům japonského anime a manga včasnou rezervaci na webu ANIMEFEST 2015!

I letos se můžete těšit na kvalitní přednášky a workshopy, zábavné soutěže, promítání nových i starších anime, bohatou nabídku módních doplňků a oděvů.

Nezapomeňte navštívit také stánek jazykové školy Light Point, která si pro vás připravila širokou nabídku japonských knih, výukových materiálů a letních jazykových kurzů. Na stánku si také můžete pořídit originální tričko s kaligrafickým nápisem dle vlastní volby, posedět u šálku zeleného čaje a procvičit si své znalosti japonského jazyka. Jako již tradičně bude jazyková škola Light Point zajišťovat kaligrafický workshop v průběhu konání ANIMEFEST!

animefest_14_1animefest_14_2

Těšíme se na vás!

Vaše jazyková škola Light Point